Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στα προημιτελικά της Ευρώπης οι Νεανίδες!

Στα προημιτελικά της Ευρώπης οι Νεανίδες!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:10

Έναν ωραίο… περίπατο έκανε η εθνική μας ομάδα πολο Νεανίδων στο τρίτο της ματς στον πρώτο όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, κόντρα στη Ρουμανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε άνετα με 31-6, καθώς η διαφορά κλάσης με τις Ρουμάνες είναι τεράστια. Με την Ελλάδα να πανηγυρίζει την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα μας και να «σφραγίζει» και τυπικά την πρωτιά στον όμιλο, που της δίνει την απευθείας πρόκριση στην οκτάδα!

Έτσι, τα κορίτσια του Κώστα Δήμου σκέπτονται, πλέον, μόνο τον σπουδαίο προημιτελικό της Πέμπτης (5/9) στις 20:00, αντιμετωπίζοντας τη νικήτρια του Ρωσία-Ισραήλ (4/9, 20.00).

Η Ελλάδα ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ματς με τη Ρουμανία, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Δήμου χρησιμοποίησε όλες τις κοπέλες που είχε στη διάθεσή του στη 13άδα, δοκίμασε σχήματα και φυσικά βγήκαν πολλές κόντρες! Η Ελλάδα είχε 3/6 στον παίκτη παραπάνω και 3/4 πέναλτι…

Τα οκτάλεπτα: 7-1, 7-2, 8-0, 9-3

ΕΛΛΑΔΑ: Λάζαρη, Καϊάφα 2, Μουστακαρία 4, Ξανθοπούλου 1, Φουντωτού 3, Τσιμάρα 4, Νίνου 6, Μπόβαλη, Τορνάρου 2, Μπιτσάκου 4, Τριχά 2, Χέλμη 3, Καρύτσα.

Ρουμανία: Τογκάνελ, Βίντικαν 1, Πιεντεμόντε, Σάβου, Ολτεάνου 4, Ροσμέντενιουτς, Νάγκι, Σάντου, Μπόνκα 1, Νεκουλάι, Φεσιόρου, Κριστέα, Ιλιέσκου.

Διαβάστε επίσης

Οι αλλαγές στο LEN Champions League…

Οι αλλαγές στο LEN Champions League…

Την Παρασκευή (30/8), πέρα από την κλήρωση των ομίλων του LEN Champions League, πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη συνάντηση των ομάδων κατόχων wild card και της LEN…