Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κληρώνει για Α1 Ανδρών και Γυναικών στο πόλο!

Κληρώνει για Α1 Ανδρών και Γυναικών στο πόλο!
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:32

Την προσεχή Τετάρτη (11/9) και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο London της Γλυφάδας (Λεωφόρος Ποσειδώνος 38) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών.

Παράλληλα, αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος των γυναικών από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος θα είναι εννέα και όχι δέκα (όπως ψηφίστηκε τον Ιούλιο στην αναδιάρθρωση της ΚΟΕ) ή οκτώ (ο περσινός αριθμός).

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΟΕ:

«Την ερχόμενη Τετάρτη (11/9, 12.00), στο Ξενοδοχειο London της Γλυφάδας (Λεωφ. Ποσειδώνος), θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, της νέας αγωνιστικής περιόδου (2019-20).

Το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών προγραμματίζεται να αρχίσει στις 5 Οκτωβρίου και το αντίστοιχο των Γυναικών στις 28 Σεπτεμβρίου.

Στην εκδήλωση των δύο Κληρώσεων, θα τιμηθούν από την ΚΟΕ και οι Κορυφαίοι των περυσινών πρωταθλημάτων, όπως προέκυψαν από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας των διαπιστευμένων, στην ΚΟΕ, αθλητικών συντακτών. Μαζί τους και οι πρώτοι Σκόρερ των δύο πρωταθλημάτων».

Διαβάστε επίσης

Με κορυφαία την «ερυθρόλευκη» Φουντωτού!

Με κορυφαία την «ερυθρόλευκη» Φουντωτού!

Την πέμπτη θέση θα διεκδικήσει η εθνική μας ομάδα πόλο Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε την Γαλλία με 9-2 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, στο πρώτο ματς για τις θέσεις 5-8…