Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με κορυφαία την «ερυθρόλευκη» Φουντωτού!

Με κορυφαία την «ερυθρόλευκη» Φουντωτού!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:58

Την πέμπτη θέση θα διεκδικήσει η εθνική μας ομάδα πόλο Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς μάζεψε τα… κομμάτια της από την ήττα από τη Ρωσία και τον αποκλεισμό από την τετράδα και νίκησε εύκολα την Γαλλία με 9-2 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, στο πρώτο ματς για τις θέσεις 5-8.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει, πλέον, τη Σερβία την Κυριακή (8/9, 11:30), όμως το πιο σημαντικό είναι ότι με αυτή τη νίκη επί της Γαλλίας, εξασφαλίζει την απευθείας συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων!

Τα κορίτσια του Κώστα Δήμου επιβλήθηκαν με σχετική άνεση της Γαλλίας, στηριζόμενες κυρίως στην πολύ καλή άμυνα και έχοντας κορυφαία την Ελευθερία Φουντωτού του Ολυμπιακού (τέσσερα γκολ), πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη απέναντι στις «τρικολόρ» σε αυτή τη διοργάνωση.

Αξιοσημείωτο στο συγκεκριμένο ματς είναι, ότι η Ελλάδα έχασε τρία πέναλτι με τις Φουντωτού, Τσιμάρα και Νίνου, αλλά αυτό φυσικά δεν είχε συνέπειες…

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 1-4, 1-1

Γαλλία: Μπουλουκμπασί Σ., Νταλουίν, Μαργκερίτ Τιφέν, Μπουλουκμπασί Κ., Μπαριέρ, Μπενλεκμπίρ, Χασιαουί, Ερτό, Βερνό 2, Καντάν, Άντρες, Ραντοσιάβλιεβιτς, Ομπέρ.

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυρωτά, Καϊάφα, Μουστακαρία, Ξανθοπούλου, Φουντωτού 4, Τσιμάρα, Νίνου 1, Μπόβαλη, Τορνάρου, Μπιτσάκου 2, Τριχά 1, Χέλμη 1, Καρύτσα.

Διαβάστε επίσης