Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημασία έχει η νίκη και όχι η εμφάνιση μου»

«Σημασία έχει η νίκη και όχι η εμφάνιση μου»
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:32

Η Ελευθερία Φουντωτού ήταν εκ των κορυφαίων στο ματς της εθνικής μας ομάδας πόλο Νεανίδων με τη Γαλλία, για τις θέσεις 5-8 και πρώτη σκόρερ με τέσσερα γκολ! Η νεαρή διεθνής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις της, τόνισε ότι αυτή η γενιά έχει πολλές πιθανότητες για μεγάλες διεθνείς διακρίσεις στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, η πολίστρια του Θρύλου δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό από την τετράδα και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, όσο δύσκολο κι αν ήταν, γιατί μας στενοχώρησε πολύ. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και σε αυτό το παιχνίδι, αμυντικά πήγαμε καλά, στην επίθεση δεν βγήκαν κάποια πράγματα και δεν ήμασταν το ίδιο καλοί όπως στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης με τη Γαλλία. Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα στον αυριανό (8/9) τελευταίο μας αγώνα κόντρα στη Σερβία, ώστε να κλείσουμε με μια καλή εικόνα.

Η ομάδα αυτή έχει μέλλον για μεγάλες διακρίσεις στο εγγύς μέλλον, διότι στη σύνθεσή της υπάρχουν πολύ νέα κορίτσια. Πιστεύω ότι αξίζαμε και σε αυτή τη διοργάνωση ένα μετάλλιο, αλλά είμαι σίγουρη όιτι αυτή η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του χρόνου, αλλά και στο επόμενο Ευρωπαϊκό. Σίγουρα, θα έχουμε σπουδαία διεθνή διάκριση κάποια στιγμή.

Προσωπικά είχα καλές στιγμές στο σημερινό παιχνίδι με τη Γαλλία, αλλά σημασία έχει η ομάδα, η οποία δεν ήταν ακόμα σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Είναι ευχάριστο που με τη νίκη αυτή σιγουρέψαμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο που θα γίνει του χρόνου στο Ισραήλ».

Διαβάστε επίσης

Με κορυφαία την «ερυθρόλευκη» Φουντωτού!

Με κορυφαία την «ερυθρόλευκη» Φουντωτού!

Την πέμπτη θέση θα διεκδικήσει η εθνική μας ομάδα πόλο Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς νίκησε την Γαλλία με 9-2 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου, στο πρώτο ματς για τις θέσεις 5-8…