Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευγνώμων για το βραβείο, το αφιερώνω στον Πάβιτς»

«Ευγνώμων για το βραβείο, το αφιερώνω στον Πάβιτς»
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:40

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της Α1 πόλο των Ανδρών για την περσινή χρονιά παρέλαβε το μεσημέρι της Τετάρτης (11/9) ο Αλέξανδρος Γούνας!

Ο πολίστας του Ολυμπιακού κατά τη βράβευσή του στις δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ευγνώμων για αυτό το βραβείο, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στους φετινούς στόχους των Πειραιωτών.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να το αφιερώσει και στον Γιόζιπ Πάβιτς, ο οποίος σταμάτησε από την ενεργό δράση από την φετινή χρονιά...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γούνα:

«Νιώθω ευγνώμων που κατάφερα να ξανακερδίσω αυτό το βραβείο και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για αυτό αφού χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να κατακτήσω τίποτα.

Θα ήθελα να το αφιερώσω στον Πάβιτς που υπήρξε χρόνια συμπαίκτης μας και μας έμαθε πολλά πράγματα. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και κάνοντας μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Σημαντική χρονιά φέτος λόγω Ολυμπιάδας, ελπίζω να τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Δεν ξέρουν τι τους... γίνεται στην ΚΟΕ!

Δεν ξέρουν τι τους... γίνεται στην ΚΟΕ!

Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα Final-4 των Κυπέλλων και στις ημερομηνίες που παίζουν οι Γυναίκες, υπάρχει στο πρόγραμμα και το Final-4 της Ευρωλίγκας!