Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος και Φερεντσβάρος μαζί

Θρύλος και Φερεντσβάρος μαζί
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:15

Την πρώτη τους κοινή προπόνηση πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (24/9) στο Παπαστράτειο οι δυο φιναλιστ του περσινού μεγάλου τελικού του Champions League. O Πρωταθλητής Ευρώπης του 2018, Ολυμπιακός φιλοξενεί στον Πειραιά την κάτοχο του τίτλου, για μια δυνατή κοινή προετοιμασία με ορίζοντα την έναρξη των υποχρεώσεων στο Champions League στις 8 Οκτωβρίου. To πρόγραμμα της κοινής προετοιμασίας με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις την Τρίτη και την Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Πέμπτη το πρωί.

Βλάχος: «Θα δουλέψουμε πράγματα σε υψηλό ρυθμό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Eίναι ένα τριήμερο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, με την οποία αγωνιστήκαμε τελευταία φορά στον τελικό. Και οι δυο θέλαμε να κάνουμε δυνατά παιχνίδια και ήρθαν εδώ και αυτές τις ημέρες για να δουλέψουμε πράγματα σε υψηλό ρυθμό που θα μας βοηθήσουν κυρίως για την πρεμιέρα του Champions League, αλλά και για τη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Φιλικά επιπέδου Champions League

Φιλικά επιπέδου Champions League

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του τουρνουά του ΣΕΔΥ ετοιμάζεται για τα ματς κόντρα στη Φερεντσβάρος του Γιάννη Φουντούλη.