Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το βλέμμα στην πρώτη κούπα της σεζόν!

Με το βλέμμα στην πρώτη κούπα της σεζόν!
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:41

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική σεζόν η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες να είναι έτοιμοι για την έναρξη των φετινών επίσημων υποχρεώσεων τους!

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (2/10, 19:30) την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, για τον τελικό του Super Cup.

Μετά την κοινή και υψηλού επιπέδου προετοιμασία με την Φερεντσβάρος, στον Πειραιά, οι «ερυθρόλευκοι», που συνεχίζουν τις προπονήσεις τους χωρίς... φρένο, θέλουν να προσθέσουν ένα ακόμα τρόπαιο στην μεγάλη συλλογή τους, στην ένδοξη, θρυλική και αξιοζήλευτη ιστορία τους!

Με τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2018 να στοχεύουν στην πρώτη επίσημη κούπα τους για την περίοδο 2019-20, λίγες ημέρες πριν από δύο μεγάλα ματς! Τις επόμενες ημέρες, εξάλλου, στις 5/10 και 7/10 αντίστοιχα, ο Θρύλος θα κάνει πρεμιέρα σε πρωτάθλημα και LEN Champions League, παίζοντας εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με την Γιαντράν, στην Κροατία...

Διαβάστε επίσης

«Θα αγωνιζόμαστε με ένα όνειρο τρελό»

«Θα αγωνιζόμαστε με ένα όνειρο τρελό»

Ο Θοδωρής Βλάχος σε συνέντευξη του στο match programme του Ολυμπιακός-Λαμία, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας πόλο του Θρύλου αλλά και στους στόχους της φετινής σεζόν.