Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι»

«Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι»
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 - 17:30

Την δεύτερή της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα πέτυχε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 20-8 του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης, ωστόσο, δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτριών του, τονίζοντας πάντως ότι μέρα με την μέρα η ομάδα βρίσκει ρυθμό και γίνεται καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στην άμυνα είχαμε κάποια κενά διαστήματα και δεχτήκαμε γκολ που δεν επιτρέπεται. Από την άλλη βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Κάνουμε πολλές δοκιμές, η ομάδα είναι ακόμα βαριά, δεν είμαστε έτοιμοι και δεν χρειάζεται κιόλας, σε αυτό το χρονικό σημείο. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, βρίσκουμε ρυθμό σιγά-σιγά και χρειαζόμαστε σίγουρα περισσότερα δυνατά παιχνίδια για να το πετύχουμε αυτό».

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-17 (Τελικό)

ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-17 (Τελικό)

Πρεμιέρα στο φετινό πρωτάθλημα για την ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών, η οποία είναι πανέτοιμη για ένα ακόμη «γλέντι» κόντρα στον καλύτερό του… πελάτη, διευρύνοντας το σερί των νικών του κόντρα στον ΠΑΟ στο 44-0! Live ενημέρωση στο gavros.gr στις 19:00.