Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η διαφορά θα έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερη»

«Η διαφορά θα έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερη»
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 - 20:55

Με το… δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 17-5 του ΠΑΟ στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να πατήσουν… γκάζι έφτασαν σε μία ακόμη επικράτηση επί του καλύτερου… πελάτη τους, με τον Κώστα Μουρίκη να τονίζει σε δηλώσεις του ότι έπρεπε να είχε νικήσει με μεγαλύτερη διαφορά ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και η διαφορά ήταν εμφανής αφού είναι τελείως διαφορετικοί οι στόχοι της μιας ομάδας από την άλλη. Εμείς από την πλευρά μας δεν εμφανιστήκαμε ακριβώς όπως θέλαμε γιατί η διαφορά θα έπρεπε να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού μας να είχαμε το παιχνίδι της Δευτέρας στο Σπλιτ , χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία. Τώρα κοιτάμε μπροστά γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε ιδανικά το Champions League».

Διαβάστε επίσης

42-0! Και τα «γλέντια» συνεχίζονται!

42-0! Και τα «γλέντια» συνεχίζονται!

Ο Ολυμπιακός με τη νίκη της ανδρικής ομάδας πόλο με 17-5 , διεύρυνε το εντυπωσιακό του σερί σε όλα τα σπορ του Ερασιτέχνη κόντρα στον ΠΑΟ στο εμφατικό 42-0. Και έπεται και συνέχεια!