Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ελέγξαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια»

«Ελέγξαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια»
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 01:11

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Γιαντράν στο Σπλιτ, για το LEN Champions League, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι με εκτός έδρας νίκη και είναι κάτι που δεν είχαμε πετύχει τις προηγούμενες χρονιές, όπου μετρούσαμε μια ισοπαλία και μια ήττα σε πρεμιέρα. Ο δεύτερος λόγος που ήταν πολύ σημαντικό είναι γιατί πράγματι, η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να παίξει ακόμα καλύτερα αφού έχουμε νέους αθλητές.

Όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο και όσο περνάει για εμάς και παίρνουμε αυτό που θέλουμε θα είναι υπέρ μας. Από κει και πέρα σήμερα ελέγξαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια του και όταν μείωσαν οι Κροάτες, καταφέραμε επιθετικά με πολλά γκολ και πολλούς τρόπους να κάνουμε μια εύκολη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Τρία γκολ ο Νικολαΐδης κόντρα στη Σαλέρνο!

Τρία γκολ ο Νικολαΐδης κόντρα στη Σαλέρνο!

Ο νεαρός φουνταριστός, που αγωνίζεται με δανεισμό από την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στην Μπρέσια, σκόραρε τρία γκολ στη νίκη επί της Σαλέρνο, στην πρεμιέρα του Ιταλικού πρωταθλήματος...

Δείχνουν την κλάση τους από νωρίς!

Δείχνουν την κλάση τους από νωρίς!

Γιόκοβιτς, Μίτροβιτς, Μπουλιούμπασις και Ζιβογίνοβιτς έδειξαν με το... καλημέρα το πόσο θα βοηθήσουν τη φετινή χρονιά την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού...