Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξεκινήσαμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση»

«Ξεκινήσαμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση»
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 12:54

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο LEN Champions League ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 17-8 της Γιαντράν στο Σπλιτ, περνώντας έτσι από μια δύσκολη έδρα και δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σε δηλώσεις του, τόνισε ότι πλέον όλοι κοιτούν τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπου υπάρχει το εντός έδρας ματς κόντρα στην Καζάν όπου εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν μαζί με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι στην πρεμιέρα του Champions League στο οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Γνωρίζαμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο ο οποίος ωστόσο είναι δυνατός και συγκεντρωμένος στην έδρα του. Στην αρχή δεχθήκαμε μερικά εύκολα γκολ στα ίσια που δεν έπρεπε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί στην άμυνα και ήρθε ένα ευρύ σκορ και μια εύκολη όπως εξελίχθηκε νίκη με την οποία ξεκινήσαμε ιδανικά τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση.

Πλέον κοιτάμε τη συνέχεια στον όμιλο με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καζάν στο οποίο περιμένουμε τον κόσμο μας για να πανηγυρίσουμε τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς».

Διαβάστε επίσης