Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με πάθος, διάθεση και πειθαρχία»

«Με πάθος, διάθεση και πειθαρχία»
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 00:40

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (18/10) την Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο, για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του LEN Champions League.

Ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε: «Στο πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος, μπροστά στον κόσμο μας, θέλουμε να παρουσιάσουμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο του αγώνα μια ομάδα με πάθος, με διάθεση, με πειθαρχία και αποτελεσματικότητα.

Ο αντίπαλος μας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, αν αναλογιστούμε ότι θα αγωνιστεί ελεύθερα και χωρίς πίεση, χαρακτηριστικά μιας δυνατής ρωσικής ομάδας! Η νίκη για εμάς είναι μονόδρομος και είμαι σίγουρος, ότι για να την κατακτήσουμε πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια».

Διαβάστε επίσης

Για το «δύο στα δύο» με τον κόσμο του!

Για το «δύο στα δύο» με τον κόσμο του!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει (18/10, 19:00, LIVE στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) την Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο, για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του LEN Champions League…

Πανέτοιμος για τη «μάχη» με την Καζάν!

Πανέτοιμος για τη «μάχη» με την Καζάν!

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού την Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο, την Παρασκευή (18/10) για τη δεύτερη αγωνιστική του LEN Champions League…