Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αρκετά ικανοποιημένος από αυτό που παρουσιάσαμε»

«Αρκετά ικανοποιημένος από αυτό που παρουσιάσαμε»
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 18:40

Ικανοποιημένος έμεινε ο Χάρης Παυλίδης, από αυτά που είδε από την ομάδα του στην κοινή της προετοιμασία με την Ούιπεστ στην Ουγγαρία.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε χαρακτηριστικά μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης της ομάδας του στη Βουδαπέστη:

«Δώσαμε πολύ δυνατά παιχνίδι απέναντι στην Εθνική Ουγγαρίας, την Βάζουτας και την Ούιπεστ, το οποία μας έδωσαν ρυθμό. Είχαμε την ευκαιρία να μοιράσουμε το χρόνο σε όλες τις αθλήτριες με αποτέλεσμα να πάρουν εμπειρίες και οι μικρότερες.

Είδαμε τις αδυναμίες μας ώστε να δουλέψουμε πάνω σε αυτές και είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τα δείγματα γραφής που παρουσιάσαμε».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σίντεζ Καζάν 10-8 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σίντεζ Καζάν 10-8 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει (18/10, 19:00, LIVE στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) την Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο, για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του LEN Champions League…

Μίλησε και πάλι ο νόμος του Παπαστράτειου!

Μίλησε και πάλι ο νόμος του Παπαστράτειου!

Παίζοντας ένα άκρως επιθετικό πόλο για τρία οκτάλεπτα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-8 της Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο και έκανε το «δύο στα δύο» στον όμιλο του LEN Champions League.