Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βελτιωθεί»

«Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βελτιωθεί»
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 - 23:10

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης και της νίκης κόντρα στη Σίντεζ Καζάν, στις δηλώσεις του τόνισε ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα του θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά:

«Περίμενα ένα τέτοιο παιχνίδι αφού οι Ρώσοι είναι σκληρή ομάδα, με πολλούς καλούς και διεθνείς παίκτες. Για εμάς ήταν το πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά, μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι η ομάδα μου έδειξε λίγο αγχωμένη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε εκτός έδρας ήταν πολύ διαφορετικά σήμερα.

Επιθετικά ξεκινήσαμε καλά, είχαμε εύκολα γκολ και απ’ έξω και στον παίκτη παραπάνω αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού με απερίσκεπτες ενέργειες σπαταλήσαμε πολλά παραπάνω. Η άμυνά μας βελτιώθηκε αλλά η επίθεσή μας έμεινε εκεί. Πιστεύω όμως ότι σημασία έχει η νίκη. Ακόμα μια μέσα στην έδρα μας και δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βελτιωθεί και μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Μίλησε και πάλι ο νόμος του Παπαστράτειου!

Μίλησε και πάλι ο νόμος του Παπαστράτειου!

Παίζοντας ένα άκρως επιθετικό πόλο για τρία οκτάλεπτα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 10-8 της Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο και έκανε το «δύο στα δύο» στον όμιλο του LEN Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σίντεζ Καζάν 10-8 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σίντεζ Καζάν 10-8 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει (18/10, 19:00, LIVE στο gavros.gr/ΕΡΤ Sports) την Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο, για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του LEN Champions League…