Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαθαίνουν αντιπάλους οι Εθνικές στα Ευρωπαϊκά!

Μαθαίνουν αντιπάλους οι Εθνικές στα Ευρωπαϊκά!
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 - 01:59

Τους αντιπάλους τους στους ομίλους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης (12-26/1) θα μάθουν οι εθνικές μας ομάδες Ανδρών και Γυναικών την προσεχή Τρίτη (22/10). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί σε live streaming από την LEN.

Η εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα τοποθετηθεί σύμφωνα με το επίσημο σάιτ της διοργάνωσης στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ η αντίστοιχη των γυναικών στο πρώτο ως φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η κλήρωση για τη διοργάνωση των γυναικών σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί θα πραγματοποιηθεί χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί τα προκριματικά!

Γυναίκες

Γκρουπ Δυναμικότητας

1ο Γκρουπ

Ολλανδία, ΕΛΛΑΔΑ

2ο Γκρουπ

Ισπανία, Ουγγαρία

3ο Γκρουπ

Ιταλία, Ρωσία

4ο Γκρουπ

Ισραήλ ή Ελβετία (πρώτο παιχνίδι: Ισραήλ – Ελβετία 13-6), Πορτογαλία ή Κροατία (πρώτο παιχνίδι: Πορτογαλία – Κροατία 13-14), Ρουμανία ή Γερμανία (πρώτο παιχνίδι: Ρουμανία – Γερμανία 14-13), Σλοβακία ή Τουρκία (πρώτο παιχνίδι: Σλοβακία – Τουρκία 19-9), Τσεχία ή Σερβία (πρώτο παιχνίδι: Τσεχία – Σερβία 6-25), Γαλλία ή Ουκρανία (πρώτο παιχνίδι: Γαλλία – Ουκρανία 20-1).

Θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των έξι ομάδων. Από αυτές οι τέσσερις πρώτες θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Άνδρες

Γκρουπ Δυναμικότητας

1ο Γκρουπ

Σερβία, Ισπανία, Κροατία, Ιταλία

2ο Γκρουπ

ΕΛΛΑΔΑ, Μαυροβούνιο, Ρωσία, Ουγγαρία

3ο Γκρουπ

Γεωργία, Σλοβακία, Τουρκία, Ρουμανία, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Μάλτα

Κάθε όμιλος θα έχει τέσσερις ομάδες. Ο πρώτος κάθε ομίλου θα προκριθεί στα προημιτελικά, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος θα αγωνιστεί σε χιαστί αγώνες για την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες.

Διαβάστε επίσης

«Στόχος μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»

«Στόχος μας να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»

Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Μουρίκης, μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στη νίκη κόντρα στη Σίντεζ αλλά και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Θρύλου.