Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γενηδουνιάς... on fire!

Γενηδουνιάς... on fire!
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 - 13:47

Με... κολλημένο το πόδι στο γκάζι έχει ξεκινήσει την εφετινή σεζόν η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Η ομαδάρα του Θοδωρή Βλάχου πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, για αυτό και είναι στην κορυφή σε πρωτάθλημα και LEN Champions League...

Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στον όμιλο του στην Ευρώπη, με έξι βαθμούς και 27-16 γκολ. Μιλάμε, για την καλύτερη άμυνα και επίθεση του ομίλου, αλλά και δεύτερη καλύτερη σε όλη την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση! Με τον Κωνσταντίνο Γενηδουνιά να είναι από τους παίκτες του Θρύλου που ξεχωρίζουν.

Ο διεθνής περιφερειακός διανύει ήδη φοβερή χρονιά. Μάλιστα, απέχει μόλις ένα γκολ μακριά από την κορυφή του πίνακα των σκόρερ! Συγκεκριμένα, έχει επτά γκολ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Πρώτος σκόρερ, μάλιστα, είναι ένας πρώην πολίστας του Θρύλου. Ο λόγος για τον Πάουλο Ομπράντοβιτς, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από το μεγάλο Λιμάνι και επέστρεψε στην Γιουγκ. Με τον Κροάτη πολίστα να έχει οκτώ γκολ, όντας στην πρώτη θέση μαζί με τον Άντριγια Πρλαΐνοβιτς!

Να σημειωθεί, ότι επτά τέρματα, όσα έχει ο Γενηδουνιάς, έχουν και οι Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο και Γκάβριλ Σούμποτις...

Φέτος, σε έξι ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Γενηδουνιάς μετρά 16 γκολ! Με τον διεθνή περιφερειακό του Θρύλου να... προειδοποιεί για μία ακόμη μεγάλη χρονιά με το αγαπημένο του, ερυθρόλευκο σκουφάκι...

Διαβάστε επίσης