Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον... «διέλυσε»!

Τον... «διέλυσε»!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 15:08
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το υποτιθέμενο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν με το ευρύ 20-5 της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Με αυτό τον τρόπο έκαναν το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα της Α1, συνεχίζοντας έτσι την αήττητη πορεία τους και πήραν και παραπάνω ψυχολογία ενόψει του ματς με την Γιαντράν Χέρτσεκ Νόβι, για το LEN Champions League, που έρχεται.

Ο Θοδωρής Βλάχος επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μανώλη Μυλωνάκη και είδε τους παίκτες του να παίζουν με τρομερή όρεξη και να βρίσκονται μπροστά στο σκορ ακόμα και με 9 γκολ (10-1). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τελείωσε το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 8-1 και ουσιαστικά τελειώσε εκεί το ματς.

Οι Πειραιώτες έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους ενόψει και της κρίσιμης αναμέτρησης για το Champions League, ενώ κι ο «Δικέφαλος» έκανε το ίδιο από το δεύτερο οκτάλεπτο κι έπειτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ– ΠΑΟΚ 20-5 (8-1, 3-1, 4-3, 5-0)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 6, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 1, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Βοζίκης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλος Δαν.

Διαβάστε επίσης

Έδειξε (ξανά) ποιος είναι το αφεντικό!

Έδειξε (ξανά) ποιος είναι το αφεντικό!

Υγιεινός περίπατος για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που επικράτησε με 14-7 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν και έδειξε ποιος έχει και φέτος το πάνω... χέρι.

«Με συγκέντρωση στο πρώτο ντέρμπι»

«Με συγκέντρωση στο πρώτο ντέρμπι»

Οι δηλώσεις της Άλκηστης Αβραμίδου, για το Σαββατιάτικο (26/10, 16:00) ματς του Ολυμπιακού με την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, για το πρωτάθλημα...