Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτοι στο «2ο Panda Tournament» οι Έφηβοι του Ολυμπιακού

Πρώτοι στο «2ο Panda Tournament» οι Έφηβοι του Ολυμπιακού
Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2019 - 00:58

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στο 2ο Τουρνούα υδατοσφαίρισης Εφήβων «Panda Tournament – Ιάσονας Πανταζής» που διοργάνωσε ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο Ρέστειο Κολυμβητήριο στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του. Στο κολυμβητήριο βρέθηκε η οικογένεια του εκλιπόντος, μέλη του ΔΣ του ΑΟΠΦ και της Δημοτικής Αρχής του Παλαιού Φαλήρου.

Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη επικράτησε στον τελικό του Πανιωνίου με 9-4, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Στη συνέχεια ανέκαμψε και πήρε ισχυρό προβάδισμα στην τρίτη περίοδο, ενώ το διεύρυνε ακόμα περισσότερο στο τέταρτο οκτάλεπτο.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 4-9 (2-0, 1-4, 1-2, 0-3)

Πανιώνιος (Παναγιώτης Πρίμπας): Ζωγράφος, Μπουζαλάς, Δήμας, Τριανταφύλλου, Κουρμούζης, Νταλάπας 1, Μαυράκης, Βλατάκης 1, Πουρνάρας, Χέλμης 2, Φωτάρας Γ., Κούκουνας, Αναγνώστου, Φωτάρας Π., Μπαγιούμης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης, Καμχή, Μαθιόπουλος 2, Κιαπίδης 2, Μιχαλόπουλος, Παππάς 1, Παπαγεωργίου, Μυρίλος 1, Κοβιτίδης 1, Βασιλόπουλος 2, Κολιαράκης, Συκούτρης, Κοντός, Χριστοφοράτος

Διαβάστε επίσης

Τραυματίστηκε ο Βλαχόπουλος

Τραυματίστηκε ο Βλαχόπουλος

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» πολίστας και νυν παίκτης της Ένγκερ, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου καθώς έσπασε το αριστερό του χέρι.