Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρήνος για την απώλεια του Αδαμάντιου Μαντή

Θρήνος για την απώλεια του Αδαμάντιου Μαντή
Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019 - 12:16

Θύμα τροχαίου δυστυχήματος, χάνοντας τη ζωή του, έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες, ο 21χρονος τερματοφύλακας του ΝΟ Χίου, Αδαμάντιος Μαντής. Ο νεαρός πολίστας διακομίστηκε στο Τζάνειο, όπου εξέπνευσε, βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική υδατοσφαίριση και τον ελληνικό αθλητισμό, συνολικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας: «Θρήνος. Τεράστια απώλεια για τον ελληνικό αθλητισμό και την ελληνική υδατοσφαίριση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Αδαμάντιος Μαντής τερματοφύλακας του Ναυτικού Ομίλου Χίου.

Ο Αδαμάντιος στην καριέρα του είχε υπηρετήσει την Γλυφάδα, τον Πανιώνιο, το Παλαιό Φάληρο, τον Υδραϊκό, ενώ είχε αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομών των εθνικών ομάδων.

Ο Αδαμάντιος έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο και εξέπνευσε πριν από λίγο. Αιωνία του η μνήμη».

Διαβάστε επίσης

Για το «επτά στα επτά» στην Α1!

Για το «επτά στα επτά» στην Α1!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει (4/11, 17:30) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο, για την έβδομη αγωνιστική της Α1…

Εύκολα και το Φάληρο ο Ολυμπιακός!

Εύκολα και το Φάληρο ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου συνέχισε την απόλυτα νικηφόρα πορεία της, επικρατώντας με 16-9 του Παλαιού Φαλήρου, για την έκτη αγωνιστική της Α1...