Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υγιείς και με τη βοήθεια του κόσμου θα προκριθούμε»

«Υγιείς και με τη βοήθεια του κόσμου θα προκριθούμε»
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 00:02

O Ολυμπιακός θα διοργανώσει στο Παπαστράτειο τον πέμπτο όμιλο της LEN Euroleague μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε και θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ντουναϊβάρος και τις δυο ισπανικές Ματαρό και Μεντιτεράνι.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του τόνισε ότι αν οι παίκτριές του είναι υγιής αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου, η ομάδα του θα πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

«Όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι αφού οι ομάδες είναι υψηλού επιπέδου. Η Ντουναϊβάρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στον όμιλο της Ρώμης τερμάτισε πρώτη κερδίζοντας την Κίρισι με 7 γκολ διαφορά. Αυτό από μόνο του δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι.

Η Ματαρό επίσης κέρδισε το Σούπερ Καπ Ισπανίας, μέσα στην έδρα της Σαμπαντέλ, αλλά και η Μεντιτεράνι είναι μια πολύ δυνατή ισπανική ομάδα με πολλές διεθνείς αθλήτριες. Είναι ένας όμιλος αρκετά ισορροπημένος αλλά αν είμαστε υγιείς και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Στον Πειραιά ο όμιλος της LEN Euroleague!

Στον Πειραιά ο όμιλος της LEN Euroleague!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει στο Παπαστράτειο τις Ντουναϊσβάρος, Μεντιτεράνι και Ματαρό!