Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτόν τον Ερασιτέχνη ονειρεύεστε;

Αυτόν τον Ερασιτέχνη ονειρεύεστε;
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 - 00:16

Για μια ακόμα φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θέλησαν να… δείξουν το «κοινωνικό» τους πρόσωπο. Οι «πράσινοι» οπαδοί στην ιδέα της ήττας οδεύουν σε ακρότητες.

Το Σάββατο σε ματς της ανδρικής ομάδας πόλο κόντρα στον Πανιώνιο, επειδή έχασαν για μια ακόμα φορά (έβδομη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές) οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να ρίξουν στην πισίνα τον διαιτητή της αναμέτρησης, θέλοντας να πληρώσει αυτός το μάρμαρο για την άσχημη εικόνα της ομάδας τους.

Βέβαια, τέτοια περιστατικά δεν γίνονται για πρώτη φορά σε αγώνα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Πριν από αρκετές ημέρες σε ματς του βόλεϊ γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό, οι οπαδοί των «πράσινων» προκάλεσαν επεισόδια κλέβοντας μάλιστα μέχρι και την φόρμα του προπονητή των «ερυθρόλευκων» Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Πριν από αρκετό καιρό περιστατικό υπήρξε και στο μπάσκετ των γυναικών. Στην ιδέα της ήττας, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού προκαλούν σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα σε εκείνο το ματς κόντρα στα Χανιά, απείλησαν ξανά διαιτητή.

Αλλά έχουμε πει. Που να πάτε όταν δεν ξέρετε καν να συμπεριφέρεστε;

Διαβάστε επίσης

Στην καλύτερη 7αδα του Champions League o Μυλωνάκης! (pic)

Στην καλύτερη 7αδα του Champions League o Μυλωνάκης! (pic)

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κορυφαία ομάδα για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στη νίκη του Θρύλου με 8-7 επί της Ζόλνοκ στην Ουγγαρία.

Πήγαν να πετάξουν τον διαιτητή στην πισίνα για τα «χάλια» της ομάδας τους

Πήγαν να πετάξουν τον διαιτητή στην πισίνα για τα «χάλια» της ομάδας τους

Απίθανο σκηνικό στο Γουδή με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να μην μπορούν να διαχειριστούν την 7η ήττα σε ισάριθμα ματς πηγαίνοντας να ρίξουν τον διαιτητή του αγώνα με τον Πανιώνιο μέσα στην πισίνα.