Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «αυτοκράτορας» στο «κάστρο» του! (pic)

Ο «αυτοκράτορας» στο «κάστρο» του! (pic)
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 - 13:12

Στη «μάχη» του LEN Champions League ρίχνεται και πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνεχίζει τις υποχρεώσεις του, στην Ευρώπη, απόψε το βράδυ (20:00) με αντίπαλο τη γερμανική Σπαντάου! Ο Θρύλος υποδέχεται στο Παπαστράτειο την ομάδα, από το Βερολίνο, με στόχο την πέμπτη διαδοχική του νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην οποία η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παραμένει πάντοτε σε κορυφαίο επίπεδο, διεκδικώντας τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα με 12 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο των 4 νικών σε ισάριθμα ματς, ενώ τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Γιουγκ και Μπαρτσελονέτα με 9 βαθμούς.

Στην αναμέτρηση με τη Σπαντάου, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ και διατίθενται στην είσοδο του Κολυμβητηρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Olympiacos SFP ???????? - ???????? Spandau 04 Berlin ???? LEN Champions League ???? Matchday 5 ???? 20:00 ???? Papastrateio ???? ERTplay1 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolomen #LENChampionsLeague #leneuropeanaquatics

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης