Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμπρός για το αήττητο!

Εμπρός για το αήττητο!
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2019 - 10:24

Ο «αυτοκράτορας» της πισίνας, Ολυμπιακός, υποδέχεται το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 15:00 τον Εθνικό, στο Παπαστράτειο. Αφήνοντας κατά μέρους τις υποχρεώσεις του, για το LEN Champions League, ο Θρύλος στρέφεται αποκλειστικά στη «μάχη» για το πρωτάθλημα και για την ένατη αγωνιστική της Α1 πόλο Ανδρών, παίζει σήμερα δυνατό ματς, με τον συμπολίτη Εθνικό.

Στόχος των παικτών του Θοδωρή Βλάχου δεν είναι άλλος από τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, έχοντας μόνο μια ισοπαλία στη Βουλιαγμένη. Προηγείται στη βαθμολογία με 22 πόντους, έναντι 21 του Απόλλωνα, ενώ έχει και τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων, με 139 υπέρ και 51 κατά.

Ο Εθνικός βρίσκεται στις 6η θέση, ισόβαθμος με το Παλαιό Φάληρο, στους 12 βαθμούς.

  • Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση με τον Εθνικό ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Ολυμπιακός ΣΦΠ - Εθνικός Πειραιά ???? Α1 Πόλο Ανδρών ???? 9η αγωνιστική ???? 15:00 ???? Παπαστράτειο Κολυμβητήριο #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolomen #A1polomen2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικός!

Καταιγιστικός!

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Παπαστράτειο κόντρα στον Εθνικό, επικράτησε με 24-6 και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο των Ανδρών.