ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μία δυνατή κερκίδα!»

«Μία δυνατή κερκίδα!»
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 - 13:37

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πόλο Γυναικών πλησιάζουν. Την προσεχή Παρασκευή, τα κορίτσια του Θρύλου ρίχνονται στη «μάχη», με αντίπαλο τη Μεντιτεράνι και με δηλώσεις της, στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ΣΦΠ, το www.olympiacossfp.gr η Νικόλ Ελευθεριάδου τόνισε την ανάγκη το Παπαστράτειο να είναι γεμάτο, με παλμό και ενέργεια.

Αναλυτικά:

«Έχουμε τρία πολύ δυνατά ματς αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή έχουμε πολύ καλό ρυθμό και βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δουλέψαμε αρκετά και για τις τρεις ομάδας αφού και τα τρία ματς θα είναι πολύ δυνατά και ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας.

Εφόσον είμαστε συγκεντρωμένες και πάμε βάσει συστήματος πιστεύω ότι θα νικήσουμε.

Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί, έχουμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, αφού κάθε ομάδα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και το δικό της τρόπο παιχνιδιού, αλλά επειδή έχουμε εμπειρία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τα τρία είδη παιχνιδιού. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, επειδή τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα.

Η ώθηση που παίρνουμε από τους οπαδούς είναι μεγάλη και για αυτό θέλουμε να έχουμε μια πολύ δυνατή κερκίδα στο πλάι μας».

Διαβάστε επίσης