Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμίζουμε το Παπαστράτειο, στηρίζουμε τις πρωταθλήτριες Ελλάδας!

Γεμίζουμε το Παπαστράτειο, στηρίζουμε τις πρωταθλήτριες Ελλάδας!
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 19:25

Το ευρωπαϊκό ταξίδι της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού ξεκινάει την Παρασκευή (29/11). Οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται στον προκριματικό όμιλο της LEN Euroleague, ο οποίος μάλιστα θα διεξαχθεί στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που φυσικά δεν θα είναι άλλο από την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού χρειάζονται την στήριξη όλων μας! Πρέπει το Παπαστράτειο να πάλλεται και να δονείται στους ρυθμούς του Ολυμπιακού. Πρέπει ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών προκειμένου να γίνει μια για ακόμα φορά ο όγδοος παίκτης της γυναικείας ομάδας πόλο!

Να θυμίσουμε, ότι σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior!

Διαβάστε επίσης

Ώρα Ευρώπης για τα κορίτσια του Θρύλου!

Ώρα Ευρώπης για τα κορίτσια του Θρύλου!

Το ταξίδι της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στην LEN Euroleague ξεκινά, με τις «ερυθρόλευκες» την Παρασκευή (29/11) να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα του ομίλου την ισπανική Μεντιτεράνι!