Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η βοήθεια του κόσμου θα δώσει ώθηση στην ομάδα»

«Η βοήθεια του κόσμου θα δώσει ώθηση στην ομάδα»
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019 - 20:27

Σε ρυθμούς Ευρώπης κινείται, πλέον, η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» που διοργανώνουν τον προκριματικό όμιλο της LEN Euroleague, είναι πανέτοιμες για την ευρωπαϊκή... μάχη!

Ενόψει των αναμετρήσεων, ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, στις δηλώσεις του τόνισε, ότι η βοήθεια του κόσμου θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα του, ώστε να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Θεωρώ ότι είμαστε αρκετά, παρότι έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς ακόμα. Μέχρι τώρα στις προπονήσεις και στα φιλικά που έχουμε παίξει έχουμε δείξει καλά δείγματα.

Αν πιάσουμε αυτά τα στάνταρ νομίζω ότι θα πάμε καλά, φυσικά είναι διαφορετικό το παιχνίδι από την προπόνηση, αλλά τα σημάδια που δείχνουν η ομάδα και οι παίκτριες είναι θετικά. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Πρόσφατα η Μεντιτεράνι κέρδισε τη Σαμπαντέλ, η Ματαρό είναι πρώτη στο Ισπανικό πρωτάθλημα και η Ντουναϊσβάρος πρώτη στο Ουγγρικό.

Είναι ένας όμιλος πολύ δύσκολος και πολύ ισορροπημένος, ίσως να υπάρξουν και ισοβαθμίες και όλα θα παίξουν ρόλο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα έρθει να δει την ομάδα και να τη βοηθήσει, άλλωστε είναι παιχνίδια πολύ υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι η βοήθειά του θα δώσει ώθηση στην ομάδα και στις παίκτριες».

Διαβάστε επίσης