Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο και την Κυριακή»

«Χρειαζόμαστε τον κόσμο και την Κυριακή»
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 22:58

Κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ ώστε να δώσουν το παρών στο Παπαστράτειο και στην αναμέτρηση της Κυριακής (1/12, 12:15) κόντρα στη Ματαρό έκανε η Ελευθερία Πλευρίτου.

Η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς κόντρα στη Ντουναϊσβάρος, τόνισε ότι ο κόσμος βοήθησε αρκετά την ομάδα της ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στις Ουγγαρέζες.

Αναλυτικά:

«Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι στη Ντουναϊσβάρος η οποία είναι από τις πιο δύσκολες ομάδες του ομίλου.

Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν μπροστά στο σκορ, παίξαμε συγκεντρωμένα και σοβαρά ακολουθώντας το σύστημα. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και παίζοντας στο σπίτι μας με τον κόσμο μας να μας υποστηρίζει δεν γινόταν να χάσουμε. Ποιοτικά η ομάδα μας ήταν καλύτερη, φέραμε τη νίκη όμως βάζουμε το κεφάλι κάτω ξανά αφού σε λίγες ώρες παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρωτιά στον όμιλο.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο ο οποίος μας βοήθησε σήμερα και αύριο που είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι σχετικά νωρίς ο αγώνας όμως τους θέλουμε στο πλευρό μας γιατί μας βοηθάνε πάντα πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην 8άδα!

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην 8άδα!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Κυριακή (1/11, 12:15) θέλει να σφραγίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση της LEN Euroleague εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα της έδρας.