Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ένα εξαιρετικό σύνολο»

«Είμαστε ένα εξαιρετικό σύνολο»
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 23:52

Πέτυχε ένα από τα τέρματα του ματς στην αναμέτρηση κόντρα στη Ντουναϊσβάρος. Παράλληλα, κάθε αγώνας που περνάει δείχνει όλο και καλύτερη. Ο λόγος για την Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Η 18χρονη φουνταριστή του Ολυμπιακού, ήταν εξαιρετική σε άλλο ένα ματς και βοήθησε αρκετά την ομάδα της ώστε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Ντουναϊσβάρος.

Μετά το τέλος του ματς, στις δηλώσεις της τόνισε ότι τόσο εκείνη αλλά και οι συμπαίκτριές της έδειξαν ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα εξαιρετικό σύνολο.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη την οποία χρειαζόμασταν στην προσπάθεια που κάνουμε για να εξασφαλίσουμε την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στους «8». Η Ντουναϊσβάρος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και δύσκολη όμως και εμείς δείξαμε ότι είμαστε ένα εξαιρετικό σύνολο.

Αύριο μας περιμένει ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τη Ματαρό το οποίο εφόσον κερδίσουμε θα βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας».

Διαβάστε επίσης

Με «όπλο» τον κόσμο για την πρόκριση!

Με «όπλο» τον κόσμο για την πρόκριση!

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (1/12, LIVE στις 12:15 στο gavros.gr) την Ματαρό στο Παπαστράτειο, για την τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων της LEN Euroleague...