Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «όπλο» τον κόσμο για την πρόκριση!

Με «όπλο» τον κόσμο για την πρόκριση!
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 - 10:10

Μεγάλη νίκη στη «μάχη» για την πρωτιά στον όμιλο της LEN Euroleague και, φυσικά, για την πρόκριση στα προημιτελικά, πανηγύρισε το Σάββατο (30/11) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. «Μάχη» που θέλει να κερδίσει σήμερα (1/12, LIVE στις 12:15 στο gavros.gr) κόντρα στην Ματαρό, στο Παπαστράτειο!

Τα κορίτσια του Θρύλου επικράτησαν με 10-8 της Ντουναϊσβάρος στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για τη δεύτερη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του θεσμού. Με τις «ερυθρόλευκες» να βρίσκονται μια... ανάσα από τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Πρόκριση που θέλουν να «σφραγίσουν» στο σημερινό κρίσιμο ματς κόντρα στην ισχυρή Ματαρό...

Για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση του ομίλου οι Πειραιώτισσες, χρειάζονται νίκη κόντρα στην ισπανική ομάδα. Με τις Ισπανίδες από την άλλη πλευρά, να... κυνηγούν νίκη με τέσσερα γκολ, για να πάρουν το δεύτερο εισιτήριο.

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη, λοιπόν, θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας και να διασφαλίσει για έβδομη διαδοχική χρονιά την παρουσία του σε Final-4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Και αυτό, διότι οι οκτώ ομάδες που θα προκριθούν, θα λάβουν στη συνέχεια μέρος είτε στο Final-4 της LEN Euroleague, είτε σε αυτό του LEN Trophy.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ματαρό 14-9 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ματαρό 14-9 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (1/12, LIVE στις 12:15 στο gavros.gr) την Ματαρό στο Παπαστράτειο, για την τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων της LEN Euroleague...