Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στόχος πάντα το Final-4»

«Στόχος πάντα το Final-4»
Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 - 15:16

Μετά την επικράτηση, επί της Ματαρό και την πρόκριση, ως πρώτη, στους 8 της LEN Euroleague, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού προχωρά και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της, στη διοργάνωση!

Ο προπονητής του Θρύλου, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως η διοργάνωση έχει αλλάξει, αλλά ο στόχος του Ολυμπιακού, όχι. «Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να πάμε στο Final 4 της Ευρωλίγκα, στο πρωταθλητριών. Φέτος είναι μια ειδική χρονιά αφού όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ κοντά. Βλέπετε ότι μπορεί να μείνουν έξω ομάδες που έχουν κατακτήσει τρόπαια τα προηγούμενα χρόνια.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση, θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας αλλά έχουμε πάρα πολύ καιρό μέχρι τότε. Υπάρχει και η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων που πιστεύω ότι δεν είναι καλό για τις ομάδες, αλλά ισχύει για όλες. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο χιαστί παιχνίδι», επεσήμανε, χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

«Η θέση που μας άξιζε»

«Η θέση που μας άξιζε»

Η Ιωάννα Σταματοπούλου, για την πρόκριση της ομάδας πόλο Γυναικών, ως πρώτη, στην επόμενη φάση της LEN Euroleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ματαρό 14-9 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ματαρό 14-9 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (1/12, LIVE στις 12:15 στο gavros.gr) την Ματαρό στο Παπαστράτειο, για την τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων της LEN Euroleague...