Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νίκη στον Λαιμό και διακοπή

Νίκη στον Λαιμό και διακοπή
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 16:22

Αδιάφορο βαθμολογικά, αλλά δυνατό ματς για το κορίτσια του πόλο, έχει αυτό το Σαββατοκύριακο. Τη Βουλιαγμένη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού αντιμετωπίζει το Σάββατο (7/12, 17:00), η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου με την οποία ολοκληρώνεται η Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση είναι βαθμολογικά αδιάφορη με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, στην οποία βρίσκεται με 21 βαθμούς ενώ ο ΝΟΒ ακολουθεί στη δεύτερη με 15, ωστόσο οι «ερυθρόλευκες» θα παραταχθούν με στόχο την 8η νίκη σε ισάριθμα ματς, στο τελευταίο παιχνίδι για το 2019.

Μετά το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, θα ακολουθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος για δυο περίπου μήνες λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το διάστημα 12-26 Ιανουαρίου 2020.

Η επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Γυναικών είναι προγραμματισμένη για την 1η Φεβρουαρίου, κόντρα στη Βουλιαγμένη για την Β’ Φάση του πρωταθλήματος, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τουλάχιστον 3 φορές σε διάστημα 8 ημερών αφού στις 4/2 οι δυο ομάδες θα δώσουν το 2ο παιχνίδι της Β’ Φάσης και στις 8/2 θα τεθούν αντιμέτωπες για το πρώτο ματς της φάσης των «8» της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης