Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κόντρα στη Γιουνγκ για την πρωτιά!

Κόντρα στη Γιουνγκ για την πρωτιά!
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 11:55

Ο Θρύλος προχωρά τις υποχρεώσεις του, στο LEN Champions League! Μετά το θετικό αποτέλεσμα (11-11) στην δύσκολη έδρα της Μπαρτσελόνετα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει, υποδεχόμενος τη Γιουγκ στο Παπαστράτειο τη Δευτέρα (18:30) στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι, βρίσκονται στην κορυφή του Α’ Ομίλου με 16 βαθμούς και φιλοξενούν την κροατική ομάδα η οποία ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 15 βαθμούς.

Το ματς είναι δύσκολο, με τον Θρύλο να θέλει τη νίκη που θα του επιτρέψει να αποσπαστεί με +4 από τους Κροάτες. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας και περιμένουν τη στήριξη των οπαδών τους για να πάρουν την έξτρα ώθηση και να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γιουγκ 6-5 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γιουγκ 6-5 (Τελικό)

Δείτε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γιουγκ στο Παπαστράτειο για την 7η αγωνιστική των ομίλων του LEN Champions League.