Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φανταστικός ο κόσμος μας!»

«Φανταστικός ο κόσμος μας!»
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 22:12

Φανταστικό χαρακτήρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού ο Θοδωρής Βλάχος! Και αυτό, χάρη στη σπουδαία στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ, στο ματς του Θρύλου με την Γιουγκ στο Παπαστράτειο, για το LEN Champions League.

Μετά τη νίκη (6-5) των Πειραιωτών, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δήλωσε:

«Οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι δικαίως συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ομάδες τα τελευταία χρόνια, με κατακτήσεις ευρωπαϊκών τίτλων. Αυτό φάνηκε και σήμερα, αφού η Γιουγκ είναι μια ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη, σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζεται και έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να το καταφέρει…

Εμείς ήμασταν σήμερα προσεκτικοί και τόσο καλοί όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε μπροστά στο φανταστικό κοινό μας, γιατί σήμερα ήταν γεμάτη η πισίνα και αυτό πάντα μας δίνει ώθηση.

Θέλαμε τη νίκη και να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή και κυρίως να μην έχουμε απώλεια μέσα στην έδρα μας! Έχει πολύ δρόμο ακόμα το LEN Champions League, μέχρι τους τελικούς όπου δεν περνάει από το μυαλό μας ότι δεν θα είμαστε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ανάλογη πορεία και στον δεύτερο γύρο των ομίλων».

Διαβάστε επίσης

Το Παπαστράτειο… τρελοκομείο!

Το Παπαστράτειο… τρελοκομείο!

Κατάμεστο και «καυτό» ήταν το κολυμβητήριο του Πειραιά, στη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Γιουγκ, για τη φάση των ομίλων του LEN Champions League…

Θρύλος από «ατσάλι», υπέταξε και τη Γιουγκ!

Θρύλος από «ατσάλι», υπέταξε και τη Γιουγκ!

Ένας «μαγικός» Ολυμπιακός, στο καλύτερό του παιχνίδι μέχρι τώρα στην Ευρώπη, για την φετινή χρονιά, κέρδισε με 6-5 τη Γιουγκ στο «καυτό» Παπαστράτειο και έκανε τεράστιο βήμα, για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο του LEN Champions League!