Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγκες Έλληνες στον τελικό του Παγκοσμίου!

Μάγκες Έλληνες στον τελικό του Παγκοσμίου!
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 20:52

Μόνο με τη διατήρηση του χρυσού Παγκόσμιου τίτλου δείχνει να συμβιβάζεται η εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Ανδρών! Οι ανίκητοι Έλληνες λεβέντες συνεχίζουν να γράφουν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του αθλήματος και του ελληνικού αθλητισμού, γενικότερα. Και αυτό, διοτί προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

Οι τρομεροί και ψυχωμένοι Έλληνες πολίστες «σκόρπισαν» τον τρόμο και «βούλιαξαν» την Κροατία στο πέρασμά τους από τον ημιτελικό του 20ού Παγκοσμίου, στο Κουβέιτ. Τη νίκησαν με το επιβλητικό 15-6 και προκρίθηκαν θριαμβευτικά στον τελικό της διοργάνωσης!

Ήδη εξασφάλισαν ένα μετάλλιο και θα διεκδικήσουν, φυσικά, με ιδιαίτερες αξιώσεις το χρυσό, την Παρασκευή (20/12) στις 17:00, κόντρα στην Σερβία. Θα είναι η πέμπτη συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικό Παγκοσμίου της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας και διεκδικεί σε αυτήν το τρίτο χρυσό της μετάλλιο.

Η ελληνική ομάδα έκανε το τέλειο παιχνίδι στον ημιτελικό, με βασικό «όπλο» την εκπληκτική της άμυνα και με πλουραλισμό στην επίθεση, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κροάτες…

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 4-3, 5-0, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ: Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 4, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης 1, Μητράκης.

Κροατία: Γιουρλίνα, Μαλένιτσα, Κρέκοβιτς, Βρντολιακ 2, Μπάγιτς 1, Κρίζιτς, Σόλιε, Χέρτσεγκ, Πενάβα 2, Μπιλιάκα, Ζουβελα 1, Πάπαριτς, Σουνάρα.

Διαβάστε επίσης