Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να αποδειχτεί επιπόλαιος ο τραυματισμός της Διαμαντοπούλου»

«Να αποδειχτεί επιπόλαιος ο τραυματισμός της Διαμαντοπούλου»
Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 - 23:19

Η σκέψη όλων όχι μόνο στις τάξεις της εθνικής πόλο Γυναικών, αλλά και στον Ολυμπιακό, βρίσκονται στη Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η τερματοφύλακας του Θρύλου τραυματίστηκε εκ νέου, στην αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την Δευτέρα (23/12) και όλοι, εύχονται να είναι επιπόλαιος ο τραυματισμός...

Μάλιστα, στις δηλώσεις της, η αμυντικός του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής, Χριστίνα Τσουκαλά, ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές ενόψει των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις της Τσουκαλά: «Υγεία. Είναι η πιο σπουδαία ευχή που πάντα δίνουμε, αλλά και η οποία συγκυριακά είναι επιβαλλόμενη, μετά τα όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στην Εθνική ομάδα. Εύχομαι ο τραυματισμός της Χρυσής να αποδειχτεί επιπόλαιος...

Μακάρι να είμαστε όλες γερές για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όταν θα έρθει η κρίσιμη εκείνη ώρα. Είναι λογικό να υπάρχουν τραυματισμοί μετά από τόση προσπάθεια, τόσο με την εθνική όσο και με τις ομάδες μας, αλλά το κακό έχει παραγίνει.

Εκτιμώ ότι εάν έχουμε σωματική και πνευματική υγεία τότε διαθέτουμε απεριόριστες δυνατότητες να υλοποιήσουμε τον στόχο και να βρεθούμε το καλοκαίρι στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Διαβάστε επίσης

Πρώτος… παντού! (photos)

Πρώτος… παντού! (photos)

Μετά από επτά αγωνιστικές, η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού παραμένει στην κορυφή του πρώτου ομίλου του LEN Champions League, έχοντας σε κάθε μια από αυτές έναν παίκτη της στην καλύτερη επτάδα!