Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Σε πολύ καλή πορεία ενόψει του Ευρωπαϊκού»

«Σε πολύ καλή πορεία ενόψει του Ευρωπαϊκού»
Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 22:00

Την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης (12-26/1) συνεχίζει η εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών, που νίκησε στο Παπαστράτειο με 15-10 τις ΗΠΑ, σε φιλικό αγώνα. Ο περιφερειακός της Ελλάδας και του Ολυμπιακού, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησε στο «Waterpolonews» και εξέφρασε την άποψη ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι σε πολύ καλή πορεία ενόψει Ευρωπαϊκού...

Για την ενθαρρυντική εμφάνιση ενάντια στις ΗΠΑ: «Κερδίσαμε κι αυτό είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας, γιατί η Αμερική είναι μία ομάδα αρκετά καλή. Νομίζω, πως πρέπει να διορθώσουμε σίγουρα κάποια πράγματα για να συνεχίσουμε, αλλά νομίζω, επίσης, ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο και σε μια πολύ καλή πορεία, για να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων στο Ευρωπαϊκό».

Η ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη στο Ευρωπαϊκό, με την ενσωμάτωση και των απόντων λόγω τραυματισμού. Και ο Γούνας δήλωσε: «Σίγουρα, είναι σημαντικές αυτές οι απουσίες... Το σημαντικό είναι, επίσης, στους αγώνες να μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής μας και να φανούμε έτοιμοι στο Ευρωπαϊκό και αντάξιοι των προσδοκιών και των περιστάσεων».

Για το τουρνουά στο Κούνεο, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Και οι τέσσερις ομάδες (σ.σ. Ιταλία, Ουγγαρία, ΗΠΑ και Ελλάδα) είναι πάρα πολύ καλές... Όλες! Νομίζω, ότι από αυτό το τουρνουά θα μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια κι επίσης να διορθώσουμε τυχόν λάθη για να μπορέσουμε να πάμε στο Ευρωπαϊκό έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης