Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σιγά-σιγά επανέρχομαι στο απόλυτο!»

«Σιγά-σιγά επανέρχομαι στο απόλυτο!»
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 00:30

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου κοιμάται και... ξυπνάει με το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων! Η γκολκίπερ της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού θέλει να ζήσει την εμπειρία, το καλοκαίρι, στο Τόκιο. Και αυτό, θα το επιδιώξει με την Εθνική μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στην Βουδαπέστη (12-26/1).

Η τερματοφύλακας του Θρύλου, λοιπόν, μίλησε για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό, που ξεκινά την Κυριακή (12/1). Ενώ στάθηκε και στον πρόσφατο τραυματισμό της και στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα...

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έχω μερικά... σκαμπανεβάσματα στους πόνους στο χέρι, όμως είμαι σε καλύτερη κατάσταση και σιγά-σιγά επανέρχομαι στο απόλυτο. Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην Εθνική και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ. Είναι μία Ολυμπιακή χρονιά και, πλέον, κοιμάμαι και... ξυπνάω με την πρόκριση στο μυαλό μου.

Η προετοιμασία ήταν αρκετή για να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας! Σίγουρα, δεν τα έχουμε λύσει ακόμα όλα. Αντιμετωπίζουμε μερικά προβλήματα τραυματισμών. Έχουμε και καλές και κακές στιγμές έως τώρα, όμως έχουμε πολλές δυνατότητες και είμαστε έτοιμες! Στόχος μας είναι ο υψηλότερος, δεν μας αρκούν τα μέτρια.

Κυνηγάμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έχουμε μεγάλη προσμονή για τα παιχνίδια, χωρίς να τα παρατήσουμε εάν κάτι δεν πάει καλά.

Η πρεμιέρα είναι με την Σερβία και θέλουμε τη νίκη. Τα πρώτα παιχνίδια είναι αυτά που θα μας δώσουν ρυθμό».

Διαβάστε επίσης

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού!

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού!

Η μεγάλη ώρα, για την εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών, έφτασε! Η Ελλάδα αντιμετωπίζει (12/1, 14:00) την Σερβία στην Βουδαπέστη, για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του θεσμού...