Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρώτος στόχος να μπούμε στην οκτάδα»

«Πρώτος στόχος να μπούμε στην οκτάδα»
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 13:28

Βαρύ ήταν το κλίμα στις τάξεις της εθνικής μας ομάδας πόλο Ανδρών, μετά την ήττα (10-6) από την Ιταλία, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στην Βουδαπέστη. Τόσο η τεχνική ηγεσία, όσο και οι διεθνείς ήταν απογοητευμένοι για τα επαναλαμβανόμενα λάθη που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα...

Ωστόσο, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε: «Δεχθήκαμε γκολ πάλι με ίδιους τρόπους, όπως στα τελευταία ματς με τους Ιταλούς... Γκολ στην κόντρα, ενώ εμείς ήμασταν με παίκτη παραπάνω, πράγμα που είναι ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο και τρία σουτ έξω από τα 6-7 μέτρα.

Παράλληλα, είχαμε ξανά πολύ χαμηλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και δεν βρίσκαμε εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ιταλική άμυνα παρέμεινε σκληρή σε όλο το ματς και εμείς κάναμε πολλά λάθη.

Ο πρώτος μας στόχος ήταν να μπούμε στην οκτάδα και είμαστε μέσα σε αυτόν. Ας κερδίσουμε τώρα τα δύο επόμενα ματς και θα δούμε ποιον αντίπαλο θα έχουμε στην επόμενη φάση! Το βασικό ζητούμενο για μας είναι να βελτιώσουμε στη συνέχεια το παιχνίδι μας και κυρίως τον τρόπο που κάνουμε επίθεση. Πρέπει να παίρνουμε πιο σωστές αποφάσεις και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Διαβάστε επίσης

Δεν τα κατάφερε η Εθνική στην πρεμιέρα...

Δεν τα κατάφερε η Εθνική στην πρεμιέρα...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πόλο των Ανδρών ήταν αρκετά ανταγωνιστικό κόντρα στο μεγαθήριο Ιταλία, αλλά γνώρισε την ήττα με 10-6 στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος...

«Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

«Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση»

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ρίχνεται η Εθνική ομάδα πόλο (14/1,22:00) και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Βλάχος δήλωσε ότι η «γαλανόλευκη» είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.