Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φουλ» για την πέμπτη θέση η Ελλάδα!

«Φουλ» για την πέμπτη θέση η Ελλάδα!
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 00:35

Με συνοπτικές διαδικασίες, η Εθνική πόλο Γυναικών επικράτησε άνετα της Γαλλίας 13-3 και θα παλέψει για τις θέσεις 5-6 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Σλοβακία, ενώ το ματς θα γίνει το Σάββατο (25/1).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε τον έλεγχο από το πρώτο μισό, όπου χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα… στροφές, προηγούνταν 4-1.

Ωστόσο, στο τρίτο οκτάλεπτο οι παίκτριες του Μορφέση κυριάρχησαν και με ένα επιμέρους σκορ 1-6, εκτόξευσαν το σκορ στο 2-10. Όπως είναι φυσικό, η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αλλά και πάλι το πρόσημο της Εθνικής ήταν θετικό.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-2, 1-6, 1-3

Γαλλία: Γκάαλ, Μιγιό, Μπασελιέ, Μπουλούκμπατσι, Γκιγέ 1, Μαχιέ,Νταλέν, Ραντοσάβλιεβιτς, Ντεσάμπ, Βερνού 2, Κλερκ, Νταλέ, Ντερεντί.

ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β.1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Μπενέκου, Κότσια, Νίνου 1, Πλευρίτου Ε. 3, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Έχασε από τη Σερβία η Εθνική

Έχασε από τη Σερβία η Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στους «πλάβι», χάνοντας με 12-9 και έτσι θα αγωνιστεί για την έβδομη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο.

Εκτός τετράδας η εθνική Γυναικών

Εκτός τετράδας η εθνική Γυναικών

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα από την Ισπανία με 12-9 και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.