Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πλευρίτου: «Θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο Προολυμπιακό»

Πλευρίτου: «Θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο Προολυμπιακό»
Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 - 09:30

Βρίσκοντας αντίσταση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο και επικρατώντας άνετα με 13-3 επί της Γαλλίας, η Ελλάδα θα διεκδικήσει το Σάββατο (25/1) την πέμπτη θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, ενάντια στην Ιταλία...

Η πολίστρια της Εθνικής μας και του Ολυμπιακού, Ελευθερία Πλευρίτου, παραχώρησε δηλώσεις και είπε...

Για την πορεία μέχρι τώρα:

«Όταν ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό θέταμε τους στόχους πιο ψηλά. Το παιχνίδι με την Ισπανία για την τετράδα δυστυχώς το χάσαμε, αλλά οι Ισπανίδες ήταν καλύτερες εκείνη την ημέρα και άξιζαν να είναι στην 4αδα. Βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) τελείωσε και εστιάζουμε στο επόμενο με την Ιταλία. Θα το δουλέψουμε και αυτό για να πάρουμε την 5η θέση».

Για το νωχελικό ξεκίνημα και την εξαιρετική απόδοση στη συνέχεια του αγώνα:

«Σε κάποια παιχνίδια στα οποία ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης δυναμικότητας μπορεί άθελά σου να μπεις πιο νωθρά, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό -γιατί πρέπει να αποκτήσουμε και ρυθμό για το παιχνίδι με την Ιταλία- και παίξαμε σοβαρά, ενώ στην αρχή μπορεί να κάναμε κάποια μικρά λάθη ακριβώς επειδή μπήκαμε πιο νωθρά».

Για το ματς με την Ιταλία:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι, θα παίξουμε σοβαρά γιατί θέλουμε την πέμπτη θέση και ελπίζουμε να κερδίσουμε κιόλας».

Για το Προολυμπιακό:

«Έχουμε έναν μήνα και κάποιες μέρες μπροστά μας... Οι στόχοι μας είναι πολύ υψηλοί ενώ είναι πιθανό να δίνουν δύο θέσεις το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αντί για τρεις... Οπότε θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε και δεν έχουμε».

Διαβάστε επίσης

Έχασε από τη Σερβία η Εθνική

Έχασε από τη Σερβία η Εθνική

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών δεν τα κατάφερε κόντρα στους «πλάβι», χάνοντας με 12-9 και έτσι θα αγωνιστεί για την έβδομη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο.

«Φουλ» για την πέμπτη θέση η Ελλάδα!

«Φουλ» για την πέμπτη θέση η Ελλάδα!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πόλο Γυναικών επικράτησε με 13-3 της Γαλλίας και το Σάββατο (25/1) θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-6 του Ευρωπαϊκού. Εξαιρετική η Ε. Πλευρίτου!