Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωπαϊκό ντέρμπι κορυφής για τον Θρύλο στο πόλο! (photo)

Ευρωπαϊκό ντέρμπι κορυφής για τον Θρύλο στο πόλο! (photo)
Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 - 12:23

Η μεγάλη μέρα για το πόλο του Ολυμπιακού και το ελληνικό πόλο, συνολικά, έφτασε: Ο Θρύλος υποδέχεται στις 20:00 (gavros.gr / ΕΤ3) στο Παπαστράτειο, την Μπαρτσελονέτα, στη μεγάλη «μάχη» για την 1η θέση του Α’ ομίλου του LEN Champions League! Το ματς είναι, φυσικά, ιδιαιτέρως κομβικό και ο Θρύλος ετοιμάζεται να τα δώσει όλα, με στόχο τη νίκη που θα τον καταστήσει ισχυρό φαβορί για την πρωτιά. Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα μοιράζονται την κορυφή έχοντας 19 βαθμούς σε 8 αγώνες ενώ ακολουθεί η Γιουγκ με 18 βαθμούς.

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» επικρατεί πίστη στο θετικό αποτέλεσμα ενώ άπαντες ποντάρουν και στη δυναμική της έδρας. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών.

*Στην αναμέτρηση με τη Μπαρτσελονέτα ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5€ και θα διατίθενται το Σάββατο (22/2) από τις 18:30 στο Παπαστράτειο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ???? Olympiacos SFP ???????? - ???????? CNA Barceloneta ???? LEN Champions League ???? Matchday 9 ???? 20:00 ???? Papastrateio ???? ΕΡΤ 3 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #waterpolo #waterpolomen #LENChampionsLeague #leneuropeanaquatics #osfpcnab

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης