Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έφτασαν τα τρία γκολ της Πλευρίτου...

Δεν έφτασαν τα τρία γκολ της Πλευρίτου...
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 - 23:21

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές γνώρισε η εθνική πόλο Γυναικών, στα προκριματικά του World League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 12-9, στο ντεμπούτο του Τεό Λοράντου στον πάγκο της Εθνικής...

Η Ελλάδα ξεκίνησε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήρε μικρό προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-1. Η Ρωσία ανέβασε στροφές στις δύο επόμενες περιόδους και με επιμέρους σκορ 9-5, προηγήθηκε με 10-7. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και γνώρισε την ήττα με 12-9. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Ελευθερία Πλευρίτου με τρία γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-2 , 3-1 , 6-4 , 2-2

Ρωσία: Γκολόβινα, Μπερσνέβα 2, Προκοφίεβα 1, Πούστινα 2, Φεντότοβα, Πόποβα, Σερζάντοβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Τιμοφέεβα 1, Γκέρζανιτς 1, Πανφίλοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουκ.

ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Πρωτοπαπά, Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Πάτρα, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου Ε. 3, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Πάει για μεγάλο ρεκόρ ο Βλάχος!

Πάει για μεγάλο ρεκόρ ο Βλάχος!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου πόλο Ανδρών, θα γίνει αυτός με τα περισσότερα στην ιστορία...

Προπόνηση πριν από το Final-4!

Προπόνηση πριν από το Final-4!

Εύκολο απόγευμα για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που επικράτησε στο Παπαστράτειο 15-5 του Παλαιού Φαλήρου για την Α1.

Ξανά στο Παπαστράτειο! (photo)

Ξανά στο Παπαστράτειο! (photo)

Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα (19:30) αγώνα πρωταθλήματος στο πόλο Ανδρών, αναμένοντας την επιστροφή στο Κύπελλο και το Final 4!