Ντουντούκα
Και Κασάμι και Πασχαλάκης!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ναι, θα νικήσουμε! (photo)

Ναι, θα νικήσουμε! (photo)
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020 - 14:16

Η Ελλάδα δοκιμάζεται, όπως και όλη η ανθρωπότητα, από τον κορονοϊό. Από αυτή τη μάστιγα της εποχής, η οποία απειλεί να καταβάλει το ανθρώπινο είδος… Η φουνταριστή του Ολυμπιακού, στο πόλο, Αλεξάνδρα Ασημάκη, έστειλε μήνυμα πίστης και ελπίδας, μέσω του Instagram.

«Η Ελλάδα μας, όπως και όλος ο πλανήτης είναι αντιμέτωπος μ έναν διαφορετικό εχθρό, μ’ έναν αόρατο εχθρό. Η μάχη πού καλούμαστε να δώσουμε είναι διαφορετική. Το να μείνουμε στο σπίτι σημαίνει ότι πολεμάμε τον εχθρό. Το να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών σημαίνει ότι προστατευόσαστε και προστατεύουμε και τους γύρω μας. Ναι η ζωή μας έχει αλλάξει και θ’ αλλάξει κι άλλο σε όλους τους τομείς. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί. Να μείνουμε ενωμένοι γιατί ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα, στην Ελλάδα! Θα νικήσουμε!», έγραψε η φουνταριστή του Θρύλου, για να τονώσει το ηθικό των Ελλήνων! Ναι, κάπτεν, θα νικήσουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η Ελλάδα μας, όπως και όλος ο πλανήτης είναι αντιμέτωπος μ έναν διαφορετικό εχθρό , μ’ έναν αόρατο εχθρό . Η μάχη πού καλούμαστε να δώσουμε είναι διαφορετική . Το να μείνουμε στο σπίτι σημαίνει ότι πολεμάμε τον εχθρό . Το να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών σημαίνει ότι προστατευόσαστε και προστατεύουμε και τους γύρω μας. Ναι η ζωή μας έχει αλλάξει και θ’ αλλάξει κι άλλο σε όλους τους τομείς . Πρέπει να μείνουμε δυνατοί . Να μείνουμε ενωμένοι γιατί ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα , στην Ελλάδα ! Θα νικήσουμε ! ????????#teamgreece #wewillwinthisbattle #anticovid19 #stayhome #staysafe #staystrong #stayunited

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Asimaki (@alexandra.asimaki7) στις

Διαβάστε επίσης