Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H «ερυθρόλευκη» λίστα για προετοιμασία...

H «ερυθρόλευκη» λίστα για προετοιμασία...
Κυριακή, 3 Μαΐου 2020 - 09:06

Τις λίστες των 116 αθλητών και αθλητριών, με πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις για την κατ' εξαίρεση προετοιμασία τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 στο Τόκιο, απέστειλε η ΚΟΕ στην ΕΟΕ. Και αυτό, λόγω του κορονοϊού.

Στην εν λόγω λίστα, φυσικά, βρίσκονται και διεθνείς αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού, στο πόλο Ανδρών και πόλο Γυναικών.

Με την Εθνική μας Ανδρών, λοιπόν, θα μπορούν να προπονούνται στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά και στο Παπαστράτειο οι Πειραιώτες Κώστας Μουρίκης, Κώστας Κάκαρης, Κώστας Γενηδουνιάς, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Αλέξανδρος Γούνας και Μάνος Ζερδεβάς, καθώς και οι Δημήτρης Νικολαϊδης, Κώστας Γκιουβέτσης, Στάθης Καλογερόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Γαλανίδης, Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μάριος Καπότσης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος και Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Στη λίστα της Εθνική μας Γυναικών δε, βρίσκονται οι «ερυθρόλευκες» Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστις Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Ιωάννα Σταματοπούλου, αλλά και οι Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρίνα Κοτσιώνη, Ιουλία-Άννα Κοντονή, Ελένη Ελληνιάδη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φωτεινή Τριχά, Ελένη Σωτηρέλη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Κότσια, Ελένη Ξενάκη και Ειρήνη Νίνου.

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος ο Βλαχόπουλος!

Ελεύθερος ο Βλαχόπουλος!

Μετά από τρία χρόνια στην Έγκερ, ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...