Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Βλάχος: «Πρόωρο και άδοξο τέλος...»

Βλάχος: «Πρόωρο και άδοξο τέλος...»
Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 - 09:07

Στην οριστική διακοπή του εφετινού LEN Champions League, λόγω του κορονοϊού, αλλά και στην αναμονή για το άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων για την επιστροφή στις προπονήσεις, αναφέρθηκε ο Θοδωρής Βλάχος, σε δηλώσεις του. Με τον προπονητή του Ολυμπιακού, στο πόλο Ανδρών, να εκφράζει την απογοήτευση του. Ενώ έδωσε και το σύνθημα για την επόμενη μέρα των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Θρύλου δήλωσε: «Δυστυχώς, δεν έμεινε ανεπηρέαστο και το δικό μας άθλημα από την πανδημία. Μετά την πρόσφατη απόφαση της LEN, για οριστική διακοπή του LEN Champions League Ανδρών για το 2020, τελειώνει πρόωρα και άδοξα η εφετινή μας ευρωπαϊκή πορεία και οι φιλοδοξίες μας για διάκριση και πάλι... Δεν γνωρίζουμε τις δυσκολίες που προκύπτουν στο να ολοκληρωθεί το LEN Champions League, έστω και στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι για αυτό.

Πλέον, περιμένουμε να ανοίξουν οι πισίνες για τις προπονήσεις των ομάδων, ώστε να μαζευτούμε ξανά και να προετοιμαστούμε για το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος...

Οι εξελίξεις αυτές μας δίνουν την ευκαιρία εφέτος, πιο νωρίς να σκεφτούμε την επόμενη μέρα και να την οργανώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος ο Βλαχόπουλος!

Ελεύθερος ο Βλαχόπουλος!

Μετά από τρία χρόνια στην Έγκερ, ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...