Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επιστροφή στην πισίνα!

Επιστροφή στην πισίνα!
Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 - 08:58

Στις προπονήσεις, μετά τη δίμηνη απραξία, λόγω του κορονοϊού, επιστρέφουν σήμερα (14/5) οι εθνικές μας ομάδες πόλο Ανδρών και πόλο Γυναικών. Κάτι που σημαίνει, ότι σήμερα βουτούν στην πισίνα και αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού!

Για την ακρίβεια, οκτώ πολίστες και 10 πολίστριες του Θρύλου φορούν ξανά τα σκουφάκια με το εθνόσημο και ξεκινούν την προετοιμασία τους για τα επερχόμενα Προολυμπιακά τουρνουά.

Το πρωί, λοιπόν, στο Δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος» του Πειραιά δίνουν το «παρών» οι «ερυθρόλευκοι» Κώστας Μουρίκης, Κώστας Γενηδουνιάς, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Κώστας Κάκαρης και Μάνος Ζερδεβάς, αλλά και οι Κώστας Γαλανίδης, Γιάννης Φουντούλης, Μάριος Καπότσης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος και Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Ενώ στο ΟΑΚΑ, οι Πειραιώτισσες Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά, Άλκηστις Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Άλκηστις Μπενέκου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, καθώς και οι Χριστίνα Κότσια, Έλενα Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαρία Πάτρα, Έλλη Πρωτοπαπά, Μαρίνα Κοτσιώνη και Ειρήνη Νίνου.

Υπενθυμίζεται, ότι προπονητές των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων είναι ο Θοδωρής Βλάχος και ο Τέο Λοράντος...

Διαβάστε επίσης