Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μουρίκης: «Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα» (photo)

Μουρίκης: «Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα» (photo)
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2020 - 17:56

Τη Δευτέρα (1/6) ξεκινάει η διάθεση της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου, του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για τη σεζόν 2020-21. Με τον Κώστα Μουρίκη να στέλνει το μήνυμά του, μέσω των social media!

Ο διεθνής πολίστας του Θρύλου ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ΕΝΑ! Αχώριστοι, Σύλλογος και Φίλαθλοι προχωρούν προς νέες διακρίσεις και επιτυχίες! Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, ξεκινάει η διάθεση της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου!».

Δείτε το ποστάρισμα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ΕΝΑ! Αχώριστοι, Σύλλογος και Φίλαθλοι προχωρούν προς νέες διακρίσεις και επιτυχίες! Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, ξεκινάει η διάθεση της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου! Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021. Τα οικονομικά δεδομένα μετά τον αθλητικό αποκλεισμό, αλλάζουν τις ισορροπίες, όχι όμως και τους στόχους. Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε και υπάρχει για να πρωταγωνιστεί, κάτι που απέδειξε και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Αρωγός στην προσπάθεια και την κυριαρχία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπήρξε πάντα ο κόσμος του, για τον οποίο νιώθουμε ευγνωμοσύνη και την ανάγκη να τον ευχαριστούμε κάθε στιγμή. Φέτος, υπάρχουν τρεις κατευθύνσεις : συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια. Η «ζωή» των Ερασιτεχνικών τμημάτων, δίνει ζωή και σε εμάς! Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό! ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mourikis9 (@mourikis9) στις

Διαβάστε επίσης