Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα φτάναμε ψηλά και στην Ευρώπη»

«Θα φτάναμε ψηλά και στην Ευρώπη»
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 00:20

Για την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και του 11ου συνολικά από την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μίλησε ο Χάρης Παυλίδης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δυνατότητες που είχαν οι «ερυθρόλευκες» να φτάσουν ψηλά και στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς του Θρύλου, τόνισε πως: «Ήξερα πως θα είναι πιο δύσκολο. Η Βουλιαγμένη έπαιξε από την αρχή ένα δυνατό πρες. Έχει κορίτσια με ταλέντο, καλά προπονημένα που μπορούν να πιέσουν και να σκοράρουν στην κόντρα. Έτσι πήγαν να γυρίσουν το παιχνίδι. Βάλανε γκολ στην κόντρα. Ευτυχώς είχαμε ψυχραιμία. Η ομάδα μας έχει ποιότητα.

Δεν έχει σημασία βέβαια εδώ που φτάσαμε εάν παίζεις καλά στον τελευταίο αγώνα που δίνει το πρωτάθλημα. Αυτό που σε νοιάζει είναι να πάρεις πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός πήρε τον τίτλο χωρίς να δώσει μια ισοπαλία. Τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε στην Ευρώπη είχαμε μόνο νίκες. Η ομάδα ήταν έτοιμη για πολλά πράγματα. Εάν δεν γινόταν αυτό με τη διακοπή, θα φτάναμε και στην Ευρώπη ψηλά. Έχουμε το Κύπελλο τώρα μπροστά μας».

Διαβάστε επίσης