Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εύκολα τον ΑΝΟΓ και στέψη στη Γλυφάδα για τον Θρύλο!

Εύκολα τον ΑΝΟΓ και στέψη στη Γλυφάδα για τον Θρύλο!
Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020 - 22:14

Ένα ακόμα πρωτάθλημα «έπιασε» και… τυπικά Λιμάνι, όσον αφορά στην ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αυτή τη φορά! Το δεύτερο μέσα σε μία μέρα, μετά από εκείνο του πόλο Γυναικών.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά το 34ο πρωτάθλημα και το 8ο διαδοχικό, επικράτησαν εύκολα με 19-5 του ΑΝΟΓ, στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Έτσι, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου στέφθηκαν και τυπικά αήττητοι πρωταθλητές, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία και ανωτερότητά τους εντός συνόρων και πραγματοποιώντας το 18ο νταμπλ!

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός έκαμψε με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση της ομάδας της Γλυφάδας. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 7-2 στο πρώτο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 3-1, έφτασαν στο 10-3 στη συμπλήρωση του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Θρύλος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην τελική επικράτηση με 19-5..

Τα οκτάλεπτα: 2-7, 1-3, 1-5, 2-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Σύρμας, Τζελάκης, Παπούκας, Μαυρωτάς, Πουρός, Περόπουλος 1, Μπραϊμης 1, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 2, Κότσκαρ 1, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 3, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 1, Δαλμάρας, Ιπ. Χαλυβόπουλος 1, Α. Χαλυβόπουλος 3.

Διαβάστε επίσης