Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δείξαμε την κλάση μας, θέλουμε το νταμπλ»

«Δείξαμε την κλάση μας, θέλουμε το νταμπλ»
Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 - 09:00

Στην κλάση του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητος, αλλά και στο στόχο του νταμπλ, στάθηκε η Άλκηστη Αβραμίδου.

Συγκεκριμένα, η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών του Θρύλου, τόνισε ότι: «Τη φετινή χρονιά την κλείσαμε αήττητοι. Σε αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι η Βουλιαγμένη θα μας δυσκολέψει. Μέχρι κάποια στιγμή ελέγχαμε πάρα πολύ το παιχνίδι αλλά λόγω του εφησυχασμού κάποια στιγμή, η Βουλιαγμένη μας Λίγο ο εφησυχασμός μας πλησίασε 1- αλλά εκεί δείξαμε την κλάση μας και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα φαίνεται ότι η ομάδα μας έχει βάθος στον πάγκο και εμπειρία. Ήταν λίγο περίεργο να γιορτάσουμε χωρίς τον κόσμο μας στο γήπεδο και αυτό μας έλειψε πολύ. Είχαμε στο πλευρό μας τον πρόεδρο που μας υποστηρίζει πάντα. Τώρα θέλουμε να κάνουμε και το Κύπελλο, για να τελειώσει αυτή η χρονιά αν όχι ιδανικά, αφού θέλαμε το τρεμπλ τουλάχιστον με το νταμπλ. Τέλος θέλω να πω συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη που το πάλεψε σήμερα μέχρι το τέλος».

Από την πλευρά της, η Αλεξάνδρα Ασημάκη ανέφερε πως: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που αυτή η τόσο περίεργη χρονιά για όλους, όπου ανατράπηκαν δεδομένα και στόχοι συνοδεύεται από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Χαιρόμαστε κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, γιατί όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, πάντα ο στόχος είναι οι εγχώριοι τίτλοι. Έτσι κατακτήσαμε αήττητες το 7ο σερί πρωτάθλημα και συνεχίζουμε ενόψει του Κυπέλλου, γιατί θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν πετυχαίνοντας το νταμπλ».

Διαβάστε επίσης